Yläneen Palvi®

Palkittu suomen parhaana saunapalvina 2020

Palkittu perinteinen saunapalvikinkku on monien suomalaisten herkkua. 100% suomalaisesta lihasta valmistettu savustettu herkku on myös palkittu yhtenä Suomen parhaimpana artesaani-elintarvikkeena. Yläneen Palvi on meille rekisteröity tuotemerkki.

Yläneen Palvaamon kinkku on 100% kokolihaa ja siinä käytetään ainoastaan suomalaista possua. Herkullinen ja suussa sulava savustettu possu on maltillisesti suolattu mehukas kokonaisuus.

Yläneen Palvaamon kinkut valmistetaan savusaunassa, jonka lämmityksessä käytetään leppähalkoja. Kinkut valmistetaan edelleen samalla menetelmällä kuin 50 vuotta sitten.

Meiltä löytyy palkitun palvikinkun lisäksi myös muita lihavalmisteita, jotka valmistetaan vanhojen reseptien perinteitä kunnioittaen.

Pintxo -lehti valitsi Yläneen Palvaamon saunapalvikinkun Suomen parhaaksi. Lue lisää palkitusta tuotteesta, sekä ainutlaatuisesta suomalaisesta elintarviketuotannon käsityöläisosaamisesta, joka nojaa perinteisiin sekä tinkimättömään kunniahimoon laadussa ja ennen kaikkea - maussa. Aiheesta kirjoitti Tamperrada -julkaisu.